Samsun'da bir polis memuru şehit oldu!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2006 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da bir yaralama olayının zanlılarını kovalayan ekipler ile zanlılar arasında çıkan çatışmada, bir polis memuru şehit edildi, bir zanlı öldü.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili çalışmalarını sürdüren ekipler, içinde olayın zanlılarının olduğu şüphelenilen 34 BD 8110 plakalı otomobilin peşine düştü. Kazım Karabekir Mahallesi'nde otomobili sıkıştıran ekiplerin dur ihtarına uymayan zanlılarla, polis arasında çatışma çıktı.

Çatışmada, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosunda görevli polis memuru Allaattin Pergel yaralandı. Zanlılardan biri olay yerinde öldü.

Yaralı polis memuru Pergel, kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yetkililer, bir kişinin gözaltına alındığını, olaya karıştığı belirlenen, 3 kişinin de arandığını bildirdiler.

Bu arada, olayın ardından hastaneye gelen Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, polis memurunun şehit olmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, ''Teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun herkes hak ettiği cezayı mutlaka bulacaktır'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber