Sakallı aday KPPS'ye girince sınavın adı 'Çarşamba sınavı' oldu...

Haber Giriş : 18 Eylül 2006 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çarşamba sınavı

Cinayet ve linç olayları ile gündeme gelen Çarşamba, bu kez de sakallı cübbeli KPSS'ye sahne oldu. Sınava giren cübbeli, sakallı, mesli bir aday, herkesi şaşırttı.

Yine aynı bölge

Türkiye'de halen kamusal alan tartışmaları sürerken, Fatih Çarşamba'da objektiflere takılan bu fotoğraf aslında yasakların çoktan kamuya girdiğini gözler önüne serdi. Dün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumlarında çalışmak isteyen adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda ter döktü. Her sınav öncesinde yine türban ve peruğun hakim olduğu tartışmalar ön sıralardaydı. Ancak Fatih Çarşamba'dan objektiflere yansıyan bu fotoğraf, aslında tartışmaya son noktanın konulduğunun en iyi kanıtıydı.

Okulun ismi ve aday

Bu fotoğraf cami cinayeti ve linci olayıyla Türkiye'yi haftalardır meşgul eden Çarşamba'da çekildi. Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Lisesi'nde sınava giren adaylar arasında öyle biri vardı ki, herkesi hayretler içinde bıraktı. Devletin kurumlarında memur olmak için sınava giren cübbeli, mesli, şalvarlı aday sınav belgeleri ile okuldan çıktı. Mesihli adayın sınava girdiği okulun ismi ise yüreklere acı bir tebessüm kondurdu. Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Lisesi...

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber