Babacan: Bundan sonraki 4 yılın adeta kaderi yazılacak

Eski Başbakan Yardımcısı Babacan: - "1 Kasım'da, Türkiye'nin bundan sonraki 4 yılının adeta kaderi yazılacak"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2015 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Babacan: Bundan sonraki 4 yılın adeta kaderi yazılacak

"Türkiye yoluna devam etti"

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise Türkiye'nin son 13 yıldır AK Parti iktidarında çok büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Babacan, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu coğrafyadaki bunca sorunlara, Avrupa'da yaşanan son 100 yılın en büyük krizine rağmen Türkiye'nin yoluna devam ettiğini belirterek, "Türkiye ekonomisi daha makul ve mütevazi oranlarda da olsa büyümeye devam etti. Bugün Rusya ve Ukrayna gibi kuzeydeki komşularımızın ekonomilerinin daraldığı bir dönemde, Suriye'de bir iç savaşın yaşandığı, Irak'ta ciddi bir istikrarsızlığın yaşandığı bir dönemde, Yunanistan'ın ciddi bir borç ödeme sorunuyla iflas noktasına geldiği dönemde Türkiye yoluna devam etti" diye konuştu.

Babacan, bu başarının AK Parti kadrolarının başarısı olduğunu söyleyerek, "1 Kasım'da, Türkiye'nin bundan sonraki 4 yılının adeta kaderi yazılacak" dedi.

Bu arada Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, salona girdiğinde partililerden büyük alkış aldı. Toplantıda, Ankara 1. ve 2. bölge milletvekili adayları konuşma yaptı. Toplantıya, Ankara 1. ve 2. bölge milletvekili adayları ile partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber