Kılıçdaroğlu adaylar ve il başkanlarıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladıktan sonra il başkanları ve milletvekili adaylarıyla bir araya geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2015 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu adaylar ve il başkanlarıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladıktan sonra, il başkanları ve milletvekili adaylarıyla bir araya geldi.

Alınan bilgiye göre, ATO Congresiumda yapılan ve basına kapalı gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu, il başkanları ve milletvekili adaylarından, birleştirici ve bütünleştirici bir dil kullanmalarını istedi.

Halka, parti programının ve seçim bildirgesinin çok iyi anlatılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, halkla bire bir irtibat kurulmasının önemine işaret etti.

Koalisyon görüşmelerinde, CHP'nin elinden geleni yaptığının, vatandaşlara detaylı bir şekilde aktarılmasını isteyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi şu an içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtaracak tek parti CHP'dir" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin yaptıkları hizmetleri, bilboard ve reklamlar aracılığıyla halka anlatması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye için kendini feda eden şehit ve gazilere karşı duyarlı olunmasını istedi.

Toplantıda, Güneydoğu'dan gelen bazı il başkanları, Kılıçdaroğlu'ndan, bölgede miting yapması talebinde bulundu. Kılıçdaroğlu'da miting programı üzerinde çalışıldığını kaydetti.

- CHP'nin seçim şarkısı

Öte yandan CHP, bu seçimlerde kullanacağı "Önce Türkiye" sloganı ile aynı adı taşıyan bir de seçim şarkısı hazırlattı.

CHP'nin seçim şarkısının sözleri şöyle:

"Hep beraber 1 Kasım'da / Önce eşitlik / Önce insan / Önce birlik / Önce Türkiye / Önce Türkiye / Bak aziz geleceğe / Yüreği sevgi dolu / Büyük umudumuzun adı Kılıçdaroğlu

Hep beraber 1 Kasım'da / Önce gelecek / Önce insan / Önce birlik / Önce Türkiye / Önce Türkiye / Demokrasi aşkıyla çıktık biz yola / Yine Sevdamızdır memleket / Biz dönmeyiz geriye

Hep beraber 1 Kasım'da / Önce Türkiye / Önce insan / Önce birlik / Önce Türkiye Hey / Önce Türkiye Hey / Önce Türkiye Hey."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber