Başkanı vurmaya tabutla gitti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Eylül 2006 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'un Atakum Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Adem Bektaş tarafından işten çıkarıldığını iddia eden 52 yaşındaki Turgut İnceci, başkanı vurmak amacıyla belinde tabanca ve sırtında tabutla binanın içine kadar girdi. Makam odasına girmek isteyen İnceci başkanın makam şoförü tarafından etkisiz hale getirildi.

Atakum Belediyesi Fen İşlerinde sözleşmeli işçi olarak çalışan 3 çocuk babası Turgut İnceci, 5 ay önce işten çıkarıldı. Kendisini işten Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın çıkardığını ileri süren İnceci, aşırı derece alkol alarak bugün saat 14.30 sıralarında belediye binasına geldi. Sırtında tabut, belinde tabancayla başkanlık katına kadar çıkan İnceci, makam odasına girmek istedi. Ancak, Bektaş'ın makam şoförü Mustafa Büyük, Turgut İnceci'nin belindeki silahı farkedince müdahale etti. Makam şoförü Büyük tarafından kısa sürede etkisiz hale getirilen İnceci polise teslim edildi.

Belediye Başkanı Adem Bektaş, bu tür olayların diğer belediyelerde de yaşanabileceğini belirterek, ?Bizim kimseden korkumuz yok. Tek hedefimiz beldemiz insanlarımıza verdiğimiz hizmet sözümüzü yerine getirmektir. Bu tür olaylar bizi korkutmaz, sadece moralimizi bozar'' diye konuştu. Başkan Bektaş, bir kişinin alkollü bir şekilde belinde tabanca, sırtında tabutla makam odasının kapısına kadar gelmesi üzerine personeli azarlayarak, güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber