Polis aracları devrildi: 2 şehit, 3 yaralı!

Bingöl ve Şanlıurfa'da polis aracı devrildi: 2 şehit, 3 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ekim 2015 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis aracları devrildi: 2 şehit, 3 yaralı!

Karlıova ilçe merkezindeki hastane yolunda bugün sabah saatlerinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracı, belirlenemeyen bir nedenle takla atarak devrildi. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 2 polis de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karlıova Kaymakamı Levent Yetkin de, kaza yerine giderek, görevlilerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da polis aracı devrildi: 1 şehit, 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücünün ismi ve plakası henüz belirlenemeyen polis aracı, Birecik-Şanlıurfa otoyolunun 30. kilometresinde şarampole devrildi.

Polis memuru Mustafa Sağlam, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan polis memuru Yasin Bayar, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şehit polisin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Polislerin, Hakkari'ye göreve gittikleri öğrenildi.

ŞEHİT POLİSİN BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Vedat Kılıçarslan'ın Elazığ'daki baba evine ateş düştü. Elazığ merkeze bağlı Yazıkonak Beldesi'nde bulunan şehit polis memuru Vedat Kılıçarslan'ın şehit haberini vermeye gelen yetkililer, 112 sağlık ekibi ile birlikte acı haberi ailesine verdi. Kılıçarslan Ailesi, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken, baba Osman Kılıçarslan ve yakınları şehit polis Vedat Kılıçarslan'ın cenazesini almak için Karlıova'ya gitti. Şehit polis memuru Vedat Kılıçarslan, bir yıl önce Karlıova'ya tayin olduğu evli ve 3 yaşında Numan Hadi adlı bir oğlu olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber