Bu meseleyi Erdoğan'dan başka kimse çözmedi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Bu bölgede Güneydoğu'da yaşayan Kürtlerin hakkını bugüne kadar Tayyip Erdoğan'dan başka kimse masaya yatırıp çözmedi" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2015 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu meseleyi Erdoğan'dan başka kimse çözmedi

Seçim çalışmaları kapsamında merkez Karaköprü ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelen Çelik, seçim öncesinde herkese ulaşarak mesajlarını ve dertlerini anlatmak istediklerini belirtti.

Şanlıurfa'da sorunların bir çoğunun çözüldüğünü, artık köylerin tozdan, topraktan kurtulması mücadelesi verdiklerini anlatan Çelik, "Şimdi size söylüyorum siz görevinizi yapın köylerimizin sorunları bilgisayarda. Bunları planlı programlı çözeceğiz. Burada söylüyorum telefona kaydedin 2 sene sonra Karaköprü'de bir yol sorunu kalmayacak. Ama kimisi 6 ayda biter, kimisi 3 ayda biter, kimisi 1 ayda biter" diye konuştu.

Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını ifade eden Çelik, birilerinin Türkiye'yi 90'lı yıllara çevirmeye çalıştığını kaydetti.

Bölgede problemlerin büyük olduğunu, bu problemlere karşı Türkiye'nin sağlam bir duruşa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Faruk Çelik, şunları söyledi:

"Böyle yalpalı duruşlarla olmaz. Hemen fırsatı kolladılar Türkiye'yi 1990'lara çevirmek için düğmeye bastılar. Bir de utanmadan ahlaksızca bütün bu çatışmaları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yakıştırmaya çalışıyorlar. Yüreğiniz yetiyorsa gelin konuşalım. Senin elinde silahın var, eklinde bomban var. Okula bomba koyuyorsun yola bomba döşüyorsun sonra kalkıyorsun çatışmayı bir başkasının üzerine atıyorsun. Onun için Şanlıurfa huzur şehri kafamızı elimizin arasına alalım. Bu bölgede Güneydoğu'da yaşayan Kürtlerin hakkını bugüne kadar Tayyip Erdoğan'dan başka kimse masaya yatırıp çözmedi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber