Özdağ: PKK'yı bir yılda bitiririz ama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: "Sandıkta AK Partiyi yenemeyenler terör ile PKK ile yenmeye çalışıyor. PKK'yı bir yılda bitiririz ama arkalarında egemen güçler var"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2015 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özdağ: PKK'yı bir yılda bitiririz ama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Sandıkta AK Partiyi yenemeyenler terör ile PKK ile yenmeye çalışıyor. PKK'yı bir yılda bitiririz ama arkalarında egemen güçler var."

Seçim çalışmalarını Uşak'ın Banaz ilçesinde sürdüren Özdağ, yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinde iktidar olamayanların şimdi terörle iktidar olmaya çalıştığını iddia etti.

Özdağ, Türkiye'nin terörle bölünmek ve zayıflatılmak istendiğini savunarak, şunları kaydetti:

"Sandıkta AK Partiyi yenemeyenler terör ile PKK ile yenmeye çalışıyor. PKK'yı bir yılda bitiririz ama arkalarında egemen güçler var. Onları besliyorlar büyütüyorlar, her türlü silahı veriyorlar. Onun için biz bir ve bütün olacağız. Kürtler bizim kardeşimiz. Bizim terörle problemimiz var. Ay yıldızlı bayrağın yanında başka bir bayrak dalgalanmayacak. PKK yı yeneceğiz bundan emin olun zaten çaresizlikleri ondan geliyor. Ateşkes olsun diyorlar, ne ateşkesi? İneceksiniz dağlardan..."

Uşak Şehit Aileleri ve Derneği'ni de ziyaret eden Özdağ, burada yaptığı konuşmada hükümetin şehit aileleri ve gazi yakınlarına önemli düzenlemeler yaptığını söyledi.

Anadolu'da bugüne kadar yüz binlerce şehit verildiğini söyleyen Özdağ, "Bu topraklar bize acı veriyor. Biz burayı vatan yapmaya çalıştık. Kurtuluş savaşında da çok şehit verdik. Sonra Cumhuriyeti kurduk. Daha sonra girdiğimiz savaşlarda da kayıplarımız ve gazilerimiz oldu. Terör olaylarıyla birçok aydınlarımızı öldürdüler. Size devlet olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yeterli değil. İnşallah PKK teröründen kurtuluruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber