HDP'nin seçim kampanyasını Obama'nın ekibi yürütüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin ABD'den gelen ekiple seçim kampanyasını yürüttüğünü ve çalışmaların 'yalan ve iftiraya' dayandığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu kampanyaya dair merak edilen o detayı da paylaştı.

Haber Giriş : 29 Ekim 2015 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
HDP'nin seçim kampanyasını Obama'nın ekibi yürütüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24 ekranlarında 1 Kasım seçim sürecine ilişkin olarak merak edilen konu başlıklarını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin 1 Kasım seçim hazırlıkları kapsamında ABD'den gelen bir ekiple çalıştığını ve söz konusu ekibin Obama'nın kampanyasında da görev aldığını açıkladı.

Kampanya kapsamında ekibin İstanbul'a geldiğine ve HDP'lilerle kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, o kritik detayı şöyle paylaştı:

"Malum partinin kampanya yönetimini, Obama'nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul'da bir araya geldiler. Bu görüşmelerde malum medya grupları bir araya geldiler.

Barış dediği söylenen kişi, milleti sokağa döken kişi değil mi. Böyle bir isme nasıl uyacaksınız. O kampanyayı yürüten ekip, yalanı ve iftirayı sürekli kullanın dedi. Çünkü sürekli yalan söyleyince artık doğru gibi algılanacağını belirttiler. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber