Doktor gazete dağıtıcısını darp etti iddiası!

Ordu Devlet Hastanesi'ndeki abonelerine her gün Sabah gazetesi ulaştıran dağıtıcı Gonca Gümüş, Radyoloji Servisi'nde görevli Dr. Lütfi Topkaya tarafından engellenip, darp edildi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 01 Kasım 2015 08:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktor gazete dağıtıcısını darp etti iddiası!

Ordu'daher sabah düzenli Devlet Hastanesi'ndeki SABAH abonelerine gazete dağıtan Gonca Gümüş (29), önceki gün yine gazete dağıtımı yaparken Radyoloji Servisi'nde görevli Dr. Lütfi Topkaya'nın saldırısına uğradı. Topkaya'nın darbeleriyle ayağından yaralanan Gümüş yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: "Hastaneye girdiğimde önce, güvenlik müdürü 'Burada gazete dağıtımı yapamazsın' diyerek beni durdurdu. Ben de kendisine 'Ben dağıtıcıyım ve abonelere gazeteyi ulaştırmakla yükümlüyüm" dedim. Fakat özel güvenlik görevlileri etrafımı çevirerek beni engelledi. Bir süre sonra da Radyoloji bölümünden Dr. Lütfi Topkaya karşıma çıkıp, 'Seni yandaş medya, burada gazete dağıtımı yapamazsın' diyerek elimdeki gazeteleri alıp yere fırlattı.


BENİ ODAYA SOKMAYA ÇALIŞTI

Yaptığım işin yasal olduğunu ve abonelerime gazeteyi ulaştırmam gerektiğini anlatmaya çalışırken bu kez de elinde bulunan rulo şeklindeki sert bir cisimle defalarca ayağıma vurdu. Beni ısrarla bir odaya sokmaya çalışıyorlardı. Başımda yaklaşık 10 tane güvenlik görevlisi bekliyordu. Dağıtım sorumlumuz Sezai Tut'un gelmesiyle kurtuldum" dedi. Sabah Gazetesi Ordu Abone Dağıtım Sorumlusu Sezai Tut ise olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber