MHP'li eski yöneticiden sandığa 'boş zarf'

Eski MHP Kars İl Başkanı Aktaş: - "Oy pusulasında mührü MHP'ye bastım ama sandığa atmaya gönlüm razı olmadı"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2015 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MHP'li eski yöneticiden sandığa 'boş zarf'

MHP Kars il teşkilatında 10 yıl süreyle başkanlık görevinde bulunan Oktay Aktaş, seçimde, "evet" mührünü MHP'ye bastığı oy pusulasını cebine koyduğunu, sandığa boş zarf attığını belirtti.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin Kars'ta belirlediği adayların milliyetçi, ülkücü hareketi temsil etme iradesine sahip olmadığını, genel merkezin Kars'ta milletvekili adayı tercihini yanlış yaptığını savundu.

Yapılan yanlışlar dolayısıyla MHP'nin seçimde ağır bedel ödediğini ifade eden Aktaş, şunları söyledi:

"Hayatımın hiçbir döneminde Milliyetçi Hareket Partisinin haricinde bir partiye oy vermiş insan değilim. Şimdiye kadar genel merkezin tüm yanlışlarını sineye çektik ama her yanlış daha büyük bir yanlışı doğurdu. 1 Kasım'da yine vatandaşlık görevi olarak sandığa gittim. Oy pusulasında mührü MHP'ye bastım ama sandığa atmaya gönlüm razı olmadı, oy pusulasını cebime koydum, boş zarf attım. Bu milliyetçi iradenin erdemli bir duruşudur."

Aktaş, aday tespitinde birçok ilde aynı durumun söz konusu olduğunu dile getirerek, "Bu ağır fatura genel merkezin yanlış değerlendirmesi, yanlış bilgilendirmesi, yanlış aday tespiti sonucunda çıkmıştır. Bunun faturasını genel merkez ödemelidir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber