Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Sıcaklıklar Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Kasım 2015 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kastamonu, Karabük, Bartın, Sinop, Amasya, Tokat, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle batı ve kuzeybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Batı Karadeniz'in doğu kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber