Hemşire cinayetinin zanlısı asker gözaltında

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2006 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HEMŞİRE SAĞLIK OCAĞINDA ÖLDÜRÜLDÜ...

Gümüşhane merkez İlçeye bağlı Kırıklı Köyü Sağlık Ocağı'nda görev yapan hemşire Kevser Ceyhan, dün göğsünden ve başından bıçaklanarak öldürüldü.

Muayene olmak için sağlık ocağına giden köylüler, hemşire Kevser'in cesediyle karşılaşınca durumu jandarmaya haber verdiler. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, hemşire Kevser Ceyhan'ın başına ve göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle öldürüldüğü belirtilirken, sağlık ocağında müstahdem olarak çalışan bir görevlinin ise olay sırasında sağlık ocağında olmadığı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ÖLDÜRÜLEN HEŞİRENİN KATİL ZANLISI ASKER YAKALANDI

GÜMÜŞHANE'nin merkeze bağlı Kırıklı Köyü sağlık ocağında görev yapan ve dün öğle saatlerinde odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan ebe- hemşire Kevser Ceylan'ın katil zanlısı olarak bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.K.'nın sağlık ocağının yanındaki Kırıklı Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yapan bir asker olduğu belirtildi.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Kırıklı Sağlık Ocağı'nda görevli 25 yaşındaki ebe- hemşire Kevser Ceylan, muayene için gelen köylüler tarafından, sağlık ocağındaki odasında başından ve göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Jandarma'nın başlattığı soruşturma sonucunda, Kırıklı Jandarma Karakol Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 21 yaşındaki Şanlıurfa Birecik nüfusuna kayıtlı er A.K., bu sabah gözaltına alındı. A.K. nın elindeki yaradan ve hareketlerinden şüphelenen komutanlarının, yaptıkları araştırmada koğuşta sakladığı kanlı giysileri buldukları belirtildi.

Gözaltına alınan er A.K.'nın sorgusunun sürdürüldüğü belirtilirken, A.K.'nın psikolojik sorunları bulunduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber