'Türkiye'yi dar boğaza sokmak isteyenlerin hevesi kursağında kaldı'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, "Türkiye'yi bir dar boğaza sokmak isteyenlerin bir takım hesapları ve hevesleri kursaklarında kaldı" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2015 20:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Türkiye'yi dar boğaza sokmak isteyenlerin hevesi kursağında kaldı'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "1 Kasım, sadece seçim olmanın ötesinde Türkiye'ye istikamet veren, Türkiye'nin geleceğini aydınlatan bir karar günü oldu" dedi.

Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nın Fatsa ilçesinde gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerinde karşılaştığı tabloyu, 1 Kasım seçimlerinde düzelttiğini belirtti.

"Milletimiz o kısa süre yaşananlardan kendisince büyük ders çıkararak, 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidara getirdi" ifadesini kullanan Kurtulmuş, "1 Kasım'da başta bizlere oy veren vatandaşlarımız Türkiye'nin önünü açtı. Türkiye'yi bir dar boğaza sokmak isteyenlerin, Türkiye'nin ayağına çelme takmak isteyenlerin, Türkiye'nin kendi içerisinde problemli bir ülke haline dönmesini isteyenlerin bir takım hesapları ve hevesleri kursaklarında kaldı" diye konuştu.

"Türkiye'nin tamamının iktidarıyız"

Seçim meydanlarında verdikleri sözleri yerine getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Numan Kurtulmuş, konuşmasına şöyle devam etti:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber