Bağımlılıktan kurtuldu şimdi başkaları için çaba gösteriyor

AMATEM sayesinde 19 yıl önce alkol ve madde bağımlılığından kurtulan ve arkadaşlarıyla Yeşil Niksar Ayık Yaşam Grubu'nu kuran Özgen, Tokat'ta tedavi gören bağımlılara gönüllü danışmanlık yapıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2015 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağımlılıktan kurtuldu şimdi başkaları için çaba gösteriyor

Tokat'ta 19 yıl önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) sayesinde alkol ve madde bağımlılığından kurtulan 64 yaşındaki Hadi Özgen, şimdi de Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bünyesindeki merkezde tedavi gören bağımlılara gönüllü danışmanlık yapıyor.

Niksar ilçesinde oto lastik satışı yapan Özgen'in aile ve iş yaşamı, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle bozuldu. 1996 yılında İstanbul AMATEM'de tedavi gören Özgen'in yaşamı, bağımlılıktan kurtulduktan sonra tekrar düzene girdi.

Tecrübelerini bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere aktarmak isteyen Özgen, bir yıldan bu yana Tokat AMATEM'de tedavi gören hastalara gönüllü danışmanlık yapıyor. 15 günde bir AMATEM'e giden Özgen, hayatından örnekler vererek hastaların bağımlılıktan kurtulmalarına vesile olmak için çaba sarf ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber