Bu platformda kadınlara soru sormak serbest

Kadınlar artık ortak bir platform da buluşup sorularına cevap buluyorlar... Bu platformda soru sormak serbest!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2015 15:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Bu platformda kadınlara soru sormak serbest

Kadınların ortak platformu olan gebeliksorulari.com güncel soru ve cevaplarla okuyucunun ilgisini çekmeye ve kadınların gücü ile kocaman bir aile olmaya devam ediyor.

Aklınıza bir soru takıldığında hemen sorup cevabını alacağız bir platformda kendinizi güvende hissedeceksiniz. Herkesin bu platformda olma nedeni hemen hemen aynıdır. Amaç yardım etmek yardım almak. Kimseye anlatamadığınız sorunlarınızı burada anlatabilir ve sorabilirsiniz. Kadınların birbirlerinin sorunlarına derman olduğu tecrübelerini yazdığı dertlerine ortak olduğu platformda sorunlarınıza cevap bulacaksınız.

İster üyelik oluşturarak ister üyelik oluşturmadan çok rahat soru sorup cevabını alacağınız bir platform. Anne adaylarının, annelerin, hamile kalmak isteyenlerin, genç kızların kısacası bütün kadınların bir arada olduğu gebeliksorulari.com güçlü güvenilir kadrosuyla yani sizlerle yoluna devam ediyor.

Gebeliksorulari.com aktif ziyaretçi sayısı ile sadece kadınların bilgi paylaşımı yaptığı bir site. Soru cevap şeklinde olan hoş sohbetler, yeni doğan arkadaşlıklara, tecrübelerden yararlanmaya, farklı fikirlerle yeni görüşler oluşmasına yol açıyor.

Bu platforma rencide edici, küçük düşüren, hakaret, nefret söylemlerine kesinlikle yer verilmiyor. Hedef samimiyetle kadınların sorunlarına derman olmaya çalışmaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber