17 Aralık ihaneti 44 yıl önce başlamıştı

Fetullah Gülen'in 44 yıldır bugünkü ihaneti planladığını söyleyen yazar Latif Erdoğan, "Üç- beş sene sonra ise, sanki hiç var olmamışlar gibi bütün iz ve anılarıyla silinecekler" dedi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 17 Aralık 2015 06:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
17 Aralık ihaneti 44 yıl önce başlamıştı

Yunus Göksu/ sabah.com.tr

Bir zamanlar Fethullah Gülen'e yakın olan isimlerden biri olan Araştırmacı-Yazar Latif Erdoğan17 Aralık darbe girişiminin yıldönümünde sabah.com.tr'ye konuştu. Latif Erdoğan, 17 Aralık planı örgütün istediği gibi gerçekleşmiş olsa üç önemli olayın gerçekleşmesinin ardından Gülen'in halife sıfatıyla Türkiye dönme planı olduğunu dile getirdi.

"17 Aralık olsaydı üç önemli olay olacaktı" sözünüzü biraz açmak gerekirse...

Gülen Türkiye'ye halife sıfatıyla gelecek; hilafet çatışması adına İran'a, DEAŞ' e doğrudan savaş ilanı yapılacak, ülkede kendilerine engel gördükleri bütün kişiler tasfiyeye tabi tutulacaktı.

17 Aralık ihanet planını önleyen ne oldu?

Gülen darbe girişiminde aceleye geldi. Cenab-ı Hak da bu millete merhamet etti; başarılarını engelledi. Paralel yapı güçsüzlüğü sebebiyle değil, haksızlığı sebebiyle yenildi.

Bu tehlike halen devam ediyor mu?

Eski güçleri onda bire düşmüş şekliyle devam ediyor. Bir-iki yıl içinde, hem Türkiye'deki hem de diğer dünya ülkelerindeki güçlerini tamamen kaybedecekler. Üç- beş sene sonra ise, sanki hiç var olmamışlar gibi bütün iz ve anılarıyla silinecekler.

Sizce bu planlı ihanet tam ne zaman başladı?

Gülen, 44 senedir ilmek ilmek ördüğümüz hırkayı alın siz giyin, diyecek halimiz yok, dediğine göre, bu ihanet onun niyetinde ilk başladığı günden beri var sayılmalıdır.

Tek kelimeyle;

Telefon dinlemeleri : Paranoya

İhanet: Şer ittifak

Milli irade :Ma'şeri vicdan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber