İtfaiye aracının çarparak şehit ettiği polis toprağa verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yangına müdahale sırasında itfaiye aracının çarpması nedeniyle şehit olan polis memuru Durgun'un naaşı, memleketi Elazığ'da defnedildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2015 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İtfaiye aracının çarparak şehit ettiği polis toprağa verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Sırp ve Türk kürek milli takımlarının konakladığı otelde çıkan yangına müdahale sırasında itfaiye aracının çarpması sonucu şehit olan 44 yaşındaki polis memuru Bülent Durgun'un cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında taşınarak İzzetpaşa Camisi'ne getirildi.

Cenaze namazı, öğle vakti cami bahçesinde İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından kıldırıldı. Bir süre tören mangası tarafından taşınan cenaze, Yurtbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene şehidin eşi Ayşe, çocukları Taha (10) ve Yasin Durgun (14), yakınları, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bülent Durgun'un annesi ile babasının önceki yıllarda vefat ettiği, 7 kardeşinden emekli polis Saim Durgun'un koruma görevlisi olarak çalıştığı İstanbul'da 2003 yılında hırsızlar tarafından öldürüldüğü, iki kardeşinin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Köyceğiz ilçesinde Soner Kazık (40) idaresindeki 48 K 5776 plakalı itfaiye aracı, geri manevra sırasında çevre güvenliğini sağlayan polis memuru Bülent Durgun'a çarpmış, kazada ağır yaralanan Durgun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber