Bir Genel Müdür aşk skandalı...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Ekim 2006 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİT Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulu İzmit Gaz A.Ş.'de (İZGAZ) Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, asistanı B.Y. ile ilişkisi olduğu söylentileri yüzünden Botaş Genel Müdürlüğü'nün talebiyle Ankara'ya, Botaş'ın yan kuruluşu olan Botaş İnternational Limidet (BİL) Genel Müdürlüğü'ne atanan Muvaffak Çığ, aynı kadınla yaz tatilde otelde çekilmiş bir fotoğrafının gazetede yayınlanması üzerine zor durumda kaldı. Eşi türbanlı olan ve 15 gün önce 2'nci çocuğu dünyaya geldiği belirtilen Çığ'ın, haberin yayınlandığı yerel gazeteyi arayarak özür dilediği ve istifa ettiğini söylediği bildirildi. 37 yaşındaki Çığ'ın ilişkide olduğu öne sürülen 25 yaşındaki B.Y. de bir hafta izin alarak ortadan kaybolurken, Botaş İnternational'e, Muvaffak Çığ'ın istifasıyla ilgili herhangibir yazı gelmediği belirtildi.

İzmit'te yayımlanan Bizim Kocaeli Gazetesi'nin dünkü sayısında, Didim'de bir otelde, Muvaffak Çığ'ın, halen İzgaz'da çalışan B.Y. ile başbaşa tatil yaparken çekilmiş fotoğrafı ?Aşk Kaçamağı' başlığıyla yer aldı. Muvaffak Çığ'ın gazeteyi arayarak özür dilediği ve istifa ettiğini söylediği belirtilirken, B.Y. de bir hafta izne ayrılarak ortadan kayboldu. Bizim Kocaeli Gazetesi'nde yer alan fotoğrafta, evli ve iki çocuk babası Muvaffak Çığ ile, İzgaz'da görev yaparken bu kuruluşta müşteri hizmetleri servisinde çalışan, daha sonra asistanı olarak yanına aldığı B.Y.'nin, Didim'deki bir otelde başbaşa yemek yerken çekilmiş görüntüsü yer alıyor. 22- 25 Temmuz tarihlerinde, muhafazakar kesimin tercih ettiği Didim'deki Caprice Otel'de 516 numaralı odada kaldıkları da belgelenen Muvaffak Çığ ile B.Y.'nin bu fotoğrafı ?Aşk Kaçamağı' başlığı ile gazetenin manşetinde yeraldı.

ÖZÜR VE İSTİFA

Fotoğrafın gazetede yer alması, özellikle İzmit Büyükşehir Belediyesi personelinin fgündemine otududken, Muvaffak Çığ'ın yerel gazeteyi arayıp ?Herkesten özür diliyorum'' diyerek Botaş'ın yan kuruluşu olan Botaş İnternational Limidet'deki genel müdürlük görevinden istifa ettiğini söylediği belirtildi. Tüm telefonlarını kapatan ve 15 gün önce ikinci çocuğu dünyaya gelen Muvaffak Çığ kimseyle görüşmezken, halen İzgaz Genel Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri'nde görev yapan B.Y.'nin de bir hafta izne çıktığı kaydedildi. Haberin gazetede yayınlanması üzerine B.Y.'ye de ulaşılamıyor.

Bu arada DHA muhabirinin telefonla aradığı BİL Genel Müdürlüğü yetkilileri, Genel Müdür Muvaffak Çığ'ın istifasıyla ilgili bir yazının kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber