Mühendis'in öldürülmesiyle ilgili eski eşi ve sevgilisi adliyede

Mühendis Murat Usluoğlu'nun bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan eşi ve eşinin eski sevgisi adliyeye çıkarıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2015 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mühendis'in öldürülmesiyle ilgili eski eşi ve sevgilisi adliyede

Gaziosmanpaşa'da mühendis Murat Usluoğlu'nun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan eşi İ.U. ve eski sevgilisi İ.D. adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Usluoğlu'nun 24 Aralık'ta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'ndeki evinin girişinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Usluoğlu'nun eşi İ.U'yu, dün yakalanan eski sevgilisiyle olaydan bir gün önce evde ve telefonda görüştüğü iddiasıyla gözaltına aldı.

Şüpheli İ.D'nin oturduğu apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, olay günü İ.D'nin akşam apartmana girdiğini ve sabah çıktığını tespit etti. Araştırmayı derinleştiren polis, binanın bodrum katındaki güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde ise İ.D'nin 04.00 sıralarında bodrum kapısından çıkıp yaklaşık 1 saat sonra döndüğünü ortaya çıkardı.

İ.D'nin ilk ifadesinde, gece evden çıkışına iş görüşmesini gerekçe gösterdiği ancak bir araya geldiğini söylediği arkadaşlarının herhangi bir görüşme olmadığı yönünde beyanda bulunduğu öğrenildi. Usluoğlu'nun eşinin ise eski sevgilisi İ.D'nin bir süredir kendisini boşanması yönünde tehdit ettiğini savunduğu belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından iki şüpheli, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Olay

Gaziosmanpaşa'da 25 Aralık'ta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'ndeki apartmanın girişinde ses duyan çevre sakinleri polise haber vermiş, olay yerine gelen ekipler, binanın merdivenlerinde Murat Usluoğlu'nu yaralı halde bulmuştu. Bıçakla yaralandığı belirlenen Usluoğlu, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber