Liseli kızların bıçaklanması kavgası: 1 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de iki ayrı okuldu okuyan liseli kız öğrenciler, erkek meselesi yüzünden birbirine girdi. Çıkan bıçaklı kavgada bir kız öğrenci bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Bahçelievler Lisesi önünde meydana geldi. Kocasinan Mahallesi'nde bulunan Bağlar Lisesi'nden Y.A. isimli erkek öğrenci, Bahçelievler Lisesi son sınıf öğrencisi G.B.M. ile arkadaşlık yapmaya başladı. Durumu öğrenen Bağlar Lisesi'nden Y.A.'nın başka bir kız arkadaşı Y.D, bir grup kız arkadaşı ile birlikte Bahçelievler Lisesi'ne giderek G.B.M. ile konuşmak istedi. İki taraf arasında konuşma sırasında çıkan tartışma kısa bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Bağlar Lisesi kız öğrencileri G.B.M.'yi bacağından bıçakladı.

Polisin müdahale ettiği kavga sonrasında Bağlar Lisesi'nden 4 kız öğrenci gözaltına alınırken, G.B.M. de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan genç kız, bir süre sonra taburcu edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber