Başbakan Davutoğlu Sultanahmet'te

Başbakan Davutoğlu, kanlı terör saldırısının gerçekleştiği Sultanahmet Meydanı'na geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2016 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Davutoğlu Sultanahmet'te

Suriye uyruklu canlı bombanın gerçekleştirdiği terör saldırısında 11 yabancı turist hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu olay yerine gelerek karanfil bıraktı. Heyete İçişleri Bakanı Efkan Ala, Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve ilgililer katıldı..

Başbakan Davutoğlu'nun geldiği Sultanahmet Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemi alındı.

YARALILARI DA ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sultanahmet'teki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyetin ziyareti, yaklaşık 20 dakika sürdü. Ziyarette eşi Sare Davutoğlu da Başbakan Davutoğlu'na eşlik etti.

Hastanede, Sultanahmet'teki terör saldırısında yaralanan 3 Alman ve 1 Norveçli turistin bulunduğu öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri süren yaralılara ziyarette bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber