Ayşe Çelik geri adım attı: Terör mağduruyum

Kanal D'deki Beyaz Show programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen ve canlı yayında PKK propagandası yapan Ayşe Çelik, ifadesinde terör mağduru olduğunu söyleyerek, geri adım atması dikkat çekti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2016 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayşe Çelik geri adım attı: Terör mağduruyum

Kanal D'deki Beyaz Show programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen ve doğu illerinde devam eden terör operasyonlarını eleştiren Ayşe Çelik adlı kişi hakkındaki soruşturma "yetkisizlik" kararıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Milliyet'in haberine göre, soruşturma dosyasında Dicle Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Öğretmenliği bölümü mezunu olduğunu anlatan Çelik'in ifadesinde geri adım atması dikkat çekti.

Çelik şunları söyledi:

'Terör mağduruyum'

"Terör örgütünün faaliyetlerini meşru göstermek gibi bir amacım yoktu. Terör propagandası yapma amacım da yoktu. Çalışıyor olmasam da mesleğim öğretmenlik. Konuşmalarım saptırıldığını ve örgüt propagangadası yapmışım gibi bir hava oluşturulduğunu düşünüyorum. Kendi istediğim ve irademle yaptığım bir konuşmaydı. PKK'nın yapmış olduğu hiçbir eylemi kesinlikle tasvip etmiyorum. Bunları televizyonda söyleyemedim. Söz konusu eylemler nedeniyle ben de mağdur oldum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum."

PARALELCİLERİN OKULUNDA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Ayşe Çelik'in 2010 yılında Paralel Devlet Yapılanmasına yakınlığıyla bilinen Güldeste Eğitim Kurumlarında çalıştığı belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber