PKK'ya göz açtırmıyor

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin teröre karşı net tavır ortaya koyması ve kanunların verdiği tüm yetkiyi kullanarak teröristlere fırsat vermemesi dolayısıyla hendek siyaseti yapan ve yollarda barikat kurup güvenlik kuvvetlerine yönelik tuzaklar kuran teröristler ilçe merkezinde istedikleri gibi eylem yapamıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2016 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PKK'ya göz açtırmıyor

Kaymakam Güntepe'nin teröre karşı net tavrı nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin birçok il ve ilçesinde HDP'li belediyelerin araçları ile yol kazıp hendek açan teröristler, terörün en yoğun yaşandığı merkezlerden biri olan Beytüşşebap'ta etkili olamıyor.

Terörün bir zamanlar ana karargahı olarak değerlendirilen Beytüşşebap ilçesine atanan Kaymakam Kadir Güntepe'nin tavrı teröristleri çileden çıkarıyor.

Sürekli olarak operasyona katılan asker ve polis ile birlikte olan, çatışmalarda riskli bölgelere gidip güvenlik kuvvetlerine destek sağlayan Kaymakam Kadir Güntepe teröristlerin hedefi haline geldi. Beytüşşebap saldırısında evi teröristler tarafından kuşatılmak istenilen ve kurşunlara hedef olan Kaymakam Kadir Güntepe yaşanan tüm bunlara rağmen teröre karşı tavrından vazgeçmedi. Teröristlerin Türk askerinin çıkamayacağı noktalar olarak lanse ettikleri yüksek tepelere asker ve polis ile birlikte çıkıp Türk bayrağını göndere çeken Kadir Güntepe, gerek sosyal medya, gerekse farklı yöntemlerle sürekli olarak teröristlerce tehdit ediliyordu.

Tehditlere aldırış etmeden kanunların verdiği yetkiyi kullanan Güntepe, kanunlar çerçevesinde uyguladığı tavrından dolayı teröristlerin ilçede eylem yapmalarına fırsat vermiyor. Güntepe'nin bu tavrı teröristleri çileden çıkarırken, Türkiye'nin bir çok yerinden bu duruşundan dolayı tebrik mesajları alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber