Gizli şekerli Başbakan'a bol bol tatlı!

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Ekim 2006 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçirdiği hipoglisemi krizinden sonra bayram tatili için Marmaris'in doğa harikası Bördübet'e giden Başbakan Tayyip Erdoğan, bayram namazını Bördübet Camii'nde kıldı. Erdoğan, namazdan sonra Hisarönü köylüleriyle bayramlaştı.

İLGİNİZE ŞÜKRAN

Bayram kutlamasını cami önünde bekleyen basın mensupları aracılığıyla ileten Başbakan, 'Bir rahmet ayının sonunda, Ramazan Bayramı'nı yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemiz ve İslam dünyası için birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. İnşallah bayram barışa vesile olur. Olumlu gelişmelerin artacağına inancım tam. Tüm parametreler bunu gösteriyor' dedi.

Sağlığının gayet iyi olduğunu söyleyen Erdoğan, 'Bayramdan sonra işimizin başındayız. Rahatsızlığım nedeniyle gösterilen ilgiye özellikle şükranlarımı sunuyorum' dedi.

100 metrekarelik minik köy camisine sabah namazı için saat 06.20'de gelen Başbakan, camiden çıkınca kendisini bekleyen basın ordusuyla ve bayramını kutlamak için sırada bekleyen vatandaşlarla karşılaştı. Başbakan'la saf tutmak için Marmaris ve çevre köylerden akın eden yüzlerce kişi, cami avlusuna serilen halıları doldurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber