SYDV'nın verdiği yardım kömürünü satışa çıkardı

Bilecik'teki kent çöplüğünde işçi olarak çalışan ve buradaki bir barakada oturan M.T., Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ihtiyaç sahibi olduğu gerekçesiyle kendisine verdiği 1 ton kömürü sosyal paylaşım sitesinde satılığa çıkardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ocak 2016 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SYDV'nın verdiği yardım kömürünü satışa çıkardı

Alınan bilgilere göre M.T., Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurarak ederek kömür ihtiyacı olduğunu bildirdi. Vakıf yetkilileri torbalar halinde 1 ton kömürü M.K.'nın hem çalıştığı, hem de yatık kalktığı kent çöplük alanına götürdü. M.T. gelen kömürün bir torbasının fotoğrafını çekip bunu kendi sosyal paylaşım sitesine koyarak 'Arkadaşlar bir tona yakın kömürümüz var çuvalı 12 TL, eve teslim ihtiyacı olan arkadaşlarımıza varsa yorum yazabilir az da olsa pazarlık payı yaparız' diyerek satışa çıkardı. Paylaşımı görenlerden bir kişi sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri çöplük alanına giderek M.T. ile görüştü. M.T. gelen vakıf yetkililerine, kullandıkları sobada kömür yakamadıklarını, kendisine verilen kömürleri satıp yerine odun almak istediğini söyledi.Görevliler de verdikleri kömür çuvallarının üzerinde 'Para ile satılmaz' yazısının olduğu, bu kömürleri başkasına satamayacağın belirtti. Tutanak tutan görevliler M.T.'ye kömürleri satmaması konusunda uyarıda bulunup ayrıldı.

Bu arada M.T.'nin sosyal paylaşım sitesinde bir otomobilin fotoğrafını koyup 'Arabam' diyerek paylaşımda bulunması dikkat çekti.

Cafer ELMAS

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber