Memur sendikaları promosyonda yarışıyor

Haber Giriş : 27 Ekim 2006 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 Eki 06 15:50 KESK: Biz promosyon sendikacılığı yapmayız

MEMUR sendikaları, memurları kendilerine üye yapabilmek için kıyasıya yarışıyor. Bu arada ilginç promosyonlar da gündeme geliyor.

Bunun son örneği Kamu-Sen'e bağlı nevin Türk Ulaşım Sendikası'nda oldu.

Sendika, memurları, yılan ve haşarat sokmasından köpek ısırmasına, yanık, donma ve güneş çarpmasına kadar birçok kazaya karşı sigortalamaya başladı. Türk Ulaşım Sen'e üye olan memurlar, sigorta primleri sendika tarafından ödenen ferdi kaza sigortası hakkına sahip oluyor. Ancak ferdi kaza sigortasının içinde neredeyse yok yok. Sigorta kapsamında, birdenbire ve beklenmeyen bir şekilde oluşan gazların teneffüsü, intihar ve intihara teşebbüs sonucu oluşan haller, alkol ve uyuşturucu kullanımı sonucu oluşan haller gibi konular da bulunuyor.

NELER NELER VAR...

FERDİ kaza sigortası kapsamına girenlere ölüm anında 5.000 YTL, sürekli sakatlık durumunda 5.000 YTL veriliyor.Yeni üyeler, üye oldukları tarihten itibaren sigorta kapsamına girerken, istifa eden üyeler için istifa tarihinde sigorta teminatı son buluyor. Araç kasko sigortası ve bireysel emeklilik sisteminde de sendika üyelerine indirimler sağlanıyor. Kamu-Sen, Memur Sen ve KESK konfederasyonlarına bağlı ayrı ayrı sendikalar, memurları kendilerine üye yaparak toplu görüşmelerde güçlü hale gelebilmek için büyük yarış içinde. Sendikaların kimisi üyelik kartlarıyla "indirimli tüp", "indirimli alışveriş kartı", "indirimli berber", "indirimli sinema" yanında, koperatif, indirimli lap-top gibi promosyonlar da sunuyor.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber