Hazinedar'ın ihraç dosyası kayboldu!

İlhan Cihaner başkanlığındaki CHP heyetinin Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar hakkında hazırladığı yolsuzluk dosyasının genel merkezde sümenaltı edildiği iddia ediliyor.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 04 Şubat 2016 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hazinedar'ın ihraç dosyası kayboldu!

ERCAN ÖZTÜRK

CHP, AKŞAM'ın gündeme getirdiği yolsuzluk haberleriyle ilgili İlhan Cihaner, Bülent Kuşoğlu ve Oktay Sandır'dan oluşan bir heyet oluşturdu. Heyet 10 gün boyunca bu iddialarla ilgili tarafları dinledi. Bu araştırmanın ardından Cihaner'e çok sayıda belge sunuldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın belediye başkanlığından sonra artan servetleri heyetteki isimleri de şaşırtmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN PEŞİNDE

Cihaner'in hazırladığı rapor 2015 Ağustos'ta hazırlanarak belgeleriyle birlikte Kılıçdaroğlu'na teslim edildi. Rapor doğrultusunda Hazinedar'ın partiden ihracı konuşuluyordu. Cihaner'in sunduğu dosyanın gereğini uygulamayan Kılıçdaroğlu'nun, yurtdışı gezilerine Hazinedar'ı da götürmesi tepmki çekti. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta sonu Köln'de Nazım Hikmet'i anma etkinliklerine katılmıştı. Hazinedar da bu etkinlikte boy göstermişti.

GENEL MERKEZDE BULUNAMIYOR

Hazırlanan raporun genel merkezde sümenaltı edildiği iddia ediliyor. Hazırlanan dosyada Hazinedar'ın partiden ihracını içerdiği ileri sürülüyordu. Geçtiğimiz yıl partiye teslim edilen dosyanın akıbetinden haber yok.

Örgütten intikam alıyor

Hazinedar, Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nın kongresinde istediği adayı desteklemeyenlerden intikam almaya devam ediyor. CHP Kadın Kolları'ndan Fatma Köprülü yaşananların detayını AKŞAM'a anlattı: "Onlarca belediye personelini işten çıkardı. Mustafa Kantar'ın büfesi yıkıldı. Benim de Ortaköy'deki pazarda el isi satmadığım gerekçesiyle işime son verdi. Bu haksızlığa dur diyecek biri var mı merak ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber