Üniversite öğrencisi, hakkındaki şikayetten bağış yaparak kurtuldu

Trabzon'da üniversite öğrencisi üç genç kıza hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan kişi, TEV'e 100 lira bağış yaparak şikayetçilerle uzlaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2016 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencisi, hakkındaki şikayetten bağış yaparak kurtuldu

Trabzon'da bir kişi, hakkındaki şikayetten Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) 100 lira bağışta bulunarak kurtuldu.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Yomra ilçesinde yaşayan üniversite öğrencileri Ö.P, S.A, T.T. ve K.K'nın aynı binada yaşayan alt kat komşuları O.U. hakkında, kendilerine hakarette bulunduğu ve huzurlarını bozduğu iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundukları belirtildi.

Açıklamada, yürütülen soruşturma kapsamında olayın taraflarına Cumhuriyet Başsavcılığınca uzlaşma teklifinde bulunulduğu ve tarafların uzlaşmayı kabul ettikleri vurgulandı.

Uzlaştırma müzakerelerinin başlatılması için Cumhuriyet Başsavcılığınca bir uzlaştırmacının görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uzlaştırmacı, olayın taraflarını bir araya getirmiştir. Uzlaştırmacı tarafından şikayetçilere hangi koşullar altında şüpheliyle uzlaşabilecekleri soruldu. Şikayetçiler, şüphelinin TEV'e 100 lira bağışta bulunması halinde uzlaşabileceklerini ifade etmişlerdir. Şüpheli O.U, TEV'e bağışta bulunmayı kabul etmiş ve bağışı yapmıştır. Taraflar arasında uzlaşma sağlandığından ötürü kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilerek dosya sonuçlandırılmıştır."

Tuğba Yardımcı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber