Merdiven boşluğuna düşen öğrenci hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, okulun 2'nci katındaki merdivenlerden boşluğa düşerek ağır yaralanan öğrenci, hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2016 22:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Merdiven boşluğuna düşen öğrenci hayatını kaybetti

Nazilli Devlet Hastanesinin yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alınan 10'uncu sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Demet Tuncay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuncay'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Nazilli Lisesinde okuyan Tuncay, iddiaya göre, merdiven korkuluklarına oturduğu sırada dengesini kaybederek düşmüş, Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Olayın ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yaralı kızın ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane personelinin yaralı kız için seferber olduğunu belirten Töre, "Kızımız hastaneye intikal eder etmez ameliyata alınmış. Ameliyatın ardından şu anda yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Öncelikle bir anlık kaza olayı olduğunu biliyoruz. Ben ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Öğrencimize acil şifalar diliyorum. Öğretmenleri çok duyarlı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de burada. Herkes hastanede durumu takip ediyor. Hastane personeli kendi çocukları gibi mükemmel bir ilgi gösteriyor. Dualarımız kızımızla" dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Şafak Çalışkan ise genç kızın ameliyattan çıktığını ve yoğun bakım ünitesine alındığını ifade etti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(EG-MB-HA-Y)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber