Hastaneye silahla girmeye çalışan kişiler yakalandı

Tuzla'da hastanede tedavi gören kişiyi ziyarete geldiği iddia edilen şüpheliler, polisin kovalamacası sonucu gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2016 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastaneye silahla girmeye çalışan kişiler yakalandı

Tuzla'da hastaneye silahla gelen 4 kişi, polisin kovalamacası sonrası yakalandı.

Alınan bilgiye göre, dün Maltepe Gülsuyu'nda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ayağından silahla yaralanan M. D, yakınları tarafından Tuzla GİSBİR Hastanesine kaldırıldı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak, uygulama yaptı.

Uygulama esnasında hastane bahçesine girmeye çalışan bir otomobildekiler, ekipleri fark edince geri manevra yaparak uzaklaşmaya başladı.

Otomobilin sürücüsüne "dur" ihtarında bulunan polis ekipleri, uyarının dikkate alınmaması üzerine kovaladığı araçtaki, R.B.D, D.T, K.P. ve S.K'yı yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin üstünde ve otomobilde, 2 tabanca, 3 şarjör ve 19 mermi ele geçirildi.

Bazılarının "kasten adam öldürmeye teşebbüs", "ruhsatsız silah" ve "silahla yaralama" gibi suçlardan kaydı bulunduğu öğrenilen şüphelilerin, hastaneye M.D'yi ziyarete geldiklerini, polisi görünce kaçtıklarını söylediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber