Belinde 4 tabancayla polise fırça atan vekil

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 14 Kasım 2006 06:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Plan Bütçe Komisyonu'nda Meclis bütçesi görüşülürken yapılan eleştirilere yanıt verdi. Meclis'in saygınlığına değinen Arınç, silahsızlanma kampanyası başlattıklarını belirterek şu 'ilginç' olayı anlattı:

'HADİ LAN GEL DE AL'

'Bir milletvekilimizin Dikmen Kapısı'na dört ziyaretçisi geliyor. Bunların üzerinde de dört silah çıkıyor. Polisler bu silahlarla içeri bırakmıyorlar. Bunun üzerine bu milletvekili kapıya gelerek bu dört silahı alıyor, beline yerleştiriyor ve polislere, 'Hadi lan gelin de benden alın' diye çıkışıyor.

Kendisine ve grubuna yazı yazdım. İsmi de o zaman açıklanacak. 'Dokunulmazlık' deniyor. Eğer dokunulmazlık bunun için varsa kahrolsun böyle dokunulmazlığa. Polis kendisine 'efendim yönetmelik var' diyor; aldığı cevap 'Kes lan' şeklinde oluyor.

Meclis'e her gün 5-8 bin kişi geliyor. Biz 400 polisimizle dikkat ediyoruz, Allah korusun bir şey olmasın diye. Sivas'ta 50 kişi silahla yakalanmış. Birinin üzerinde de Meclis ziyaretçi giriş kartı çıkmış. Şimdi ben, kim bu, ne zaman girip çıkmış, kimlerle görüşmüş hepsini araştıracağım.'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber