Memurlar bütçeyi oylayacak

Kaynak : Referans
Haber Giriş : 14 Kasım 2006 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, 2007 yılı bütçesini emekçilerin oyuna sunacaklarını belirterek ?Bugünden itibaren binlerce işyerinde, yüz binlerce emekçi, kullanacağı oyla bütçeye ilişkin yaklaşımını ortaya koyacaktır? dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Sekreteri Altan Ayaz ile dün KESK Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Tombul, 2007 bütçesine ilişkin görüşlerini aktardı.

Bütçenin, içeriğine bakıldığı zaman, ?1998 yılından bugüne kadar kesintisiz bir biçimde sürdürülen IMF politikalarının bir ürünü olduğunu? savunan Tombul, şunları kaydetti: ?Bugünden itibaren 1 Aralık 2006'ya kadar KESK, TTB ve TMMOB olarak işyerlerinde, emekçilerin istem ve iradesini açığa çıkartacak referandumu başlatıyoruz. Bugünden itibaren binlerce işyerinde, yüz binlerce emekçi kullanacağı oyla bütçeye ilişkin yaklaşımını ortaya koyacaktır. Geleceğine sahip çıkacak, iradesini sergileyecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber