Batman'da 4 memur gözaltına alındı

BATMAN Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü ve Batman, İstanbul ile Aksaray'da, Fetullahçı terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyon kapsamında, 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mart 2016 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Batman'da 4 memur gözaltına alındı

Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Kaçakçılık Organize Şubesi'ne bağlı ekipler, bugün sabah erken saatlerinde Fetullahçı terör örgütüne yönelik operasyon başlattı. Batman merkezli operasyonda ikisi Batman'da ve İstanbul ile Aksaray'da birer olmak üzere 4 devlet memuru gözaltına alındı.

Polis sabah saatlerinde FETÖ'ye bağlı bir özel erkek yurdu ile Batman Girişimci İşadamları Derneği'ne (BAGİAD) operasyon düzenledi. Operasyonla ilgili bilgi veren Batman Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, "Batman merkezli operasyonda İstanbul ve Aksaray'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Daha önce Batman'da görev yapan İstanbul ve Aksaray'da memur olan iki kişi Batman'a getirilecek. Bu sabah Batman'da iki memurun evinde arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Bu soruşturma neticesinde operasyonlar genişletilebilir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber