Çocuk Sitesi'nden kaçan kıza gece parkta tecavüz edildi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Kasım 2006 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da geçen ağustos ayında koruma altına alındığı Çocuk Sitesi'nden kaçan 14 yaşındaki F.Ç., bir parkta tecavüze uğrarken bulundu. Tecavüzle suçlanan 27 yaşındaki D.D. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. F.Ç.'nin daha önce de Mersin'de koruma altında bulunduğu yurttan kaçtığı ve orada da tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Yenibaraj Mahallesi'ndeki Şelale Parkı'nda 2 Ağustos gecesi çalıların arasında cinsel ilişkiye girdikleri ihbar edilen F.Ç. ve demir kaynak ustası D.D. suçüstü yakalandı. Çocuk Şubesi'ne götürülen F.Ç.'nin koruma altında bulundurulduğu Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Adana Çocuk Sitesi'nden kaçtığı saptandı. F.Ç. tekrar siteye teslim edilirken D.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. D.D. hakkında ?Çocuğun cinsel istismarı' suçu nedeniyle 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan D.D. poliste, ?F.'yi daha önceden tanıyordum. Parkta karşılaştık. Beraber bira ve şarap içtik. Cinsel ilişki teklif ettim, o da kabul etti. F. uzandı ben de üzerine uzanıp ilişkiye gireceğimiz zaman polis bizi yakaladı'' diye ifade verdi.

F.Ç. de, koruma altına alındığı Çocuk Sitesi'nden kaçtığını belirterek, kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söyledi. Kendisine daha önce Mersin'deki yurttan kaçtığında Gökhan adlı bir kişinin tecavüz ettiğini söyleyen F.Ç., ?Gökhan bana tecavüzden ceza aldı. Parkta D.D. ile karşılaştım. Birlikte bira ve şarap içtik. Sarhoş olmuştum. Bana cinsel ilişki teklifinde bulundu. Çalıların arasında cinsel ilişkiye girdik. O sırada polisler geldi'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber