Bombalı eylemde adı geçen öğretmen: Örgüt üyesi değilim

Avukat İbrahim Toktamış "Müvekkilim canlı bomba olmadığı gibi herhangi bir örgütle bağlantısı bulunmamaktadır. Hatanın bir an önce düzeltilmesi gerekir" dedi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 04 Nisan 2016 18:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bombalı eylemde adı geçen öğretmen: Örgüt üyesi değilim

Enis YILDIRIM

İstihbarat raporlarında adı geçen V.V.B.'ün avukatı, müvekkilinin öğretmen olduğunu ve herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı olmadığını söyledi. Avukat İbrahim Toktamış, müvekkili Bingöl'ün "Kamu görevlisiyim, örgütle yakından uzaktan ilgim yok. Beni nasıl canlı bomba gösterirler" diye tepki gösterdiğini dile getirdi.

İstihbarat birimlerinin terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmeye yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde hazırladığı raporda DHKP/C'li olduğu iddia edilen K.K., S.B. ve V.V.B.'ün isim ve TC kimlik numaralarına yer verildi. Örgüt mensubu olduğu iddia edilen 3 kişinin illegal eylemlerde yer alabileceği, uzun-kısa namlulu silahlı, el yapımı patlayıcı ve el bombalı saldırı gerçekleştirebileceği öne sürüldü.

Bergama Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde felsefe öğretmeni olduğu belirtilen V.V.B. adına yazılı açıklama yapan avukat İbrahim Toktamış "Müvekkilim canlı bomba olmadığı gibi herhangi bir örgütle bağlantısı bulunmamaktadır. Hatanın bir an önce düzeltilmesi gerekir. Kendisi 'Kamu görevlisiyim, örgütle yakından uzaktan ilgim yok. Beni nasıl canlı bomba gösterirler' diye tepki gösterdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber