Trabzon'da lise öğrencisi 3 genç kayıp

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde yaşayan ve yaşları 13 olan Gökdeniz Karadeniz, İsmail Altıntaş ve Nurullah Kabaoğlu'ndan 36 saattir haber alınamıyor. Jandarma kaybolan 3 arkadaşı arıyor

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 07 Nisan 2016 00:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzon'da lise öğrencisi 3 genç kayıp

Enis YILDIRIM

Pelitli Mahallesi'nde bulunan Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 3 arkadaş dün sabah evden 'okula gidiyoruz' diye ayrıldı. Akşam saatlerinde evlerine dönmeyen çocukların aileleri panikle okulu aradı. 3 çocuğun okula gitmediğini öğrenen aileler Jandarma'ya başvurarak yardım istedi. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Çocukların gidebileceği tüm yerleri araştıran jandarma ekipleri, güvenlik kameralarında da çocukların izini sürüyor.

JANDARMA'YA DESTEK MAHALLELİDEN

Jandarmanın arama ve kurtarma çalışmalarına dün akşam itibarı ile Pelitli mahallesi sakinleri de katıldı. Mahallenin kırsal bölgesinde gece boyu çocuklardan iz arandı. Jandarma ekipleri, kaybolan 3 öğrencinin arkadaşlarıyla irtibata geçip nereye gidebilecekleri araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber