Komşularını PKK ile tehdit eden emekli memur tutuklandı

Ankara'da araçların camlarına çocuklarını kaçırmakla tehdit edip para isteyen bir kişi yakalandı. Emekli memur olan şahsın notu bıraktığı araçların sahiplerinin komşusu çıktı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 11 Nisan 2016 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Komşularını PKK ile tehdit eden emekli memur tutuklandı

Ankara'da komşularının araçların üzerine PKK adına not bırakıp para isteyen bir kişi tutuklandı.

Emekli memur komşularını hedef aldı. Ankara'da bir kişi arabalarının camlarına "çocuklarınızı takip ediyoruz. okullarının nerede olduğunu biliyoruz. belirttiğimiz adrese istediğimiz parayı getirmezseniz çocuğunuzu canlı bomba yaparız" mesajı bıraktı.

Notlarını gören 3 kişi tedirgin olarak polise ihbarda bulundu. Alarma geçen polis ekipleri Ankara Karapürçek'te bir evin adresine ulaştı. Adreste evin bahçesinde bir ağaca poşet içerisinde para bırakılması isteniyordu. Polis, istenen yere para değil, kağıt ve gazete parçaları bırakarak bir süre bekledi. Parayı almaya gelen kişi, notları bulan kişilerin komşusu çıktı.

Polis, 61 yaşındaki emekli memuru yakaladı. Kredi borçları olduğunu söyleyen şüpheli komşu, PKK'nın adını kullanarak para istediğini itiraf etti.

Emekli memur hakkında, "Suç örgütünün korkucutu gücünden faydalanarak yağmaya teşebbüs" suçundan 34 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber