Kadın kaymakam yöreyi fethetti

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 21 Kasım 2006 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkut İlçe Kaymakamlığı görevini 2 yıldan buyana sürdüren Sultan Doğru, köy gezilerinde özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Köylülerin sıkıntılarını dinlemek için sürekli halkın arasında bulunmaya çalıştığını ifade eden Doğru, şunları kaydetti:

'Gittiğim her köyde özellikle kadınların ilgisiyle karşılaşıyorum. Bayan olmam nedeniyle köylü kadınlar çekinmeden sorunlarını benimle paylaşabiliyor. Sıkıntısı olan bayan hiç sıkılmadan gelip derdini anlatabiliyor. Hizmetlerin yanı sıra kırsal kesimdeki kadınlarımızın da sorunlarıyla ilgileniyorum. Olanaklarımız dahilinde kadınlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyorum.'

İlçeye bağlı Balkır Köyü'ndeki kadınlardan Saadet Çelik, Kaymakam Sultan Doğru'yu çok sevdiklerini belirterek, 'Kaymakamımızın bayan olmasından dolayı kendimizi onun yanında daha rahat hissediyoruz. Her türlü sıkıntımızı anlatabiliyoruz. Kadınların önemli görevlerde bulunmaları çok güzel. Kızlarımızın Sultan Doğru'yu tanıdıktan sonra okul sevgisi arttı. Onlar da kaymakam olmak istiyor' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber