Davutoğlu: Şeytan taşlarken tavaf edeceğiz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti'nin gerçekleşen vaat ve reformların anlatıldığı kitapçığa yazdığı önsözde hükümetin eylem planı doğrultusunda verdikleri sözleri yerine getirdiklerini hatırlatarak, "Daha itibarlı bir Türkiye, daha güçlü bir toplum yolunda gecesini gündüzüne katan Ak Parti iktidarı, bölgesindeki istikrarsızlık, krizlerin ortasında al bayrağı bir güneş gibi dalgalandırmakta, milletin devleti anlayışına sahip kadrolarla geleceğe yürümektedir

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Nisan 2016 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu: Şeytan taşlarken tavaf edeceğiz

KIVANÇ EL Ankara

Yeni Türkiye yolunda güçlü adımlarla koştuklarını kaydeden Davutoğlu, "Bir yandan şeytan taşlamayı, bir yandan da tavaf etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Davutoğlu, Ak Parti'nin, "Söz verdik yapıyoruz" adıyla vatandaşlara dağıtılmaya başlanan gerçekleşen vaat ve reformların anlatıldığı kitapçığa yazdığı önsözde özetle şunları kaydetti:

- MÜCADELENİN EN ÖNEMLİ AŞAMASI: Ak Parti olarak sizlerin güven duygusunu onurumuz kabul edip 1 Kasım genel seçimi öncesi verdiğimiz sözleri gerçekleştirebilmek adına yoğun mesailerde bulunduk. bugün geldiğimiz noktada ise bu vaatlerin eylem planımıza uygun olarak hayata geçirilmiş olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Ak Parti kadrolarına teslim ettiğiniz emanete hakkıyla sahip çıkmak için çalışıyor ve daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

- KRİZLERİN ORTASINDA: Ak Parti'nin farkı milletin partisi olmasıdır. Bu sebeple eylem planımızı hazırlarken milletimizin istekleri ve ihtiyaçlarını temel ilke sayarak, vaatlerimizi bir bir yerin getirdik. Ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Daha itibarlı bir Türkiye, daha güçlü bir toplum yolunda gecesini gündüzüne katan Ak Parti iktidarı, bölgesindeki istikrarsızlık, krizlerin ortasında al bayrağı bir güneş gibi dalgalandırmakta, milletin devleti anlayışına sahip kadroları ile geleceğe yürümektedir. Biz yeni Türkiye yoluna güçlü adımlarla koşarken, milletimizin desteği ile bir yandan şeytan taşlamayı, bir yandan da tavaf etmeyi sürdüreceğiz. Kamu yönetimi, şeffaflık, ekonomi, finans, ticaret, temel hak ve hürriyetler, sosyal politikalar ve çalışma hayatı başlıkları altında topladığımız reformların hayırlı olmasını diliyorum.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber