Danıştay sanığı: İçki içer caminin yolunu bilmem

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 24 Kasım 2006 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Danıştay 2. Daire üyeleri ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılarla ilgili 7'si tutuklu 9 sanığın yargılandığı davada savunma tanıkları ve sanık Osman Yıldırım, ?dinci bir örgütlenmede? yer almadıklarını ispatlamak için saymadık kötü alışkanlık bırakmadı

Tanıklar, sanıklardan bazılarının kumar oynamaktan, alkol bağımlılığına, uyuşturucu kullanmaktan sentetik madde bağımlılığına kadar herşeyi anlattılar. Tanık Serdar Özten, Erhan Timuroğlu ile olaydan 6 ay önce tanıştığını ve sürekli gittiği İstanbul Yenikapı'daki barda içki içtiğini söyledi.

KUMAR DA OYNAR

Özten, Timuroğlu'nun dini sohbetlere katılmadığını sürekli içki içen ve kumar oynayan bir kişi olduğunu ifade etti. İlyas Aslan da Tekin Irşi'nin yaklaşık 10 yıldır arkadaşı olduğunu belirterek, ?Tekin alkol bağımlısıdır, bali bağımlısıdır. Gazete okumasını bilmeyen bir çocuk, okuma yazmayı da zaten bilmiyor. Namaz kılmasını bilmez, Cuma namazına gitmez. Siyasi hiçbir şey bilmez? diye konuştu. Osman Yıldırım ise, ?40 yaşındayım camiye gitmedim, hacı-hoca değilim. Bir takım insanların başörtüsü sorunu varsa bu beni kesinlikle ilgilendirmiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber