Uzman çavuş olan eşini öldüren kadın, tutuklandı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, uzman çavuş olan eşini tabancayla vurarak ölümüne neden olduğu öne sürülen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2016 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uzman çavuş olan eşini öldüren kadın, tutuklandı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, uzman çavuş olan eşini tabancayla vurarak ölümüne neden olduğu öne sürülen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ertuğrulgazi Mahallesi Gümüş Sokak'taki lojmanda yaşayan 4 çocuk sahibi jandarma uzman çavuş M.T. (33) ile eşi G.T. (23) arasında, evin temizliği yüzünden tartışma çıktı. Bir süre tartıştıktan sonra M.T. belindeki tabancayı çıkardı. İddiaya göre G.T'nin, kötü bir şey yapabileceği düşüncesiyle eşinin elinden almaya çalıştığı tabanca ateş aldı. Kurşunun eşinin göğsüne isabet etmesi üzerine şoka girerek evden çıkan G.T, komşularından yardım istedi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan M.T'yi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. M.T, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

M.T'nin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Korumu morguna kaldırıldı. G.T ise İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlı, emniyetteki ifadesinde, eşiyle uzun süredir tartışma yaşadıklarını, olay gecesi eve geldiğinde mutfaktaki bulaşıklar yüzünden yeniden tartıştıklarını, eşinin belindeki tabancayı çıkardığını görünce kötü bir şey yapabileceğini düşünerek silahı almaya çalışırken tabancanın ateşlendiğini iddia ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bulaşık kavgası yüzünden uzman çavuş olan eşini öldürdü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber