Şehit polis Ahmet Çam'ın ana ocağına ateş düştü

VAN'da terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 polis memurundan biri olan 42 yaşındaki Ahmet Çam'ın annesinin oturduğu Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki evine ateş düştü. Babasını küçük yaşta kaybeden evli 3 çocuk babası şehit polis Çam, yarın Çubuk'ta toprağa verilecek.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2016 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis Ahmet Çam'ın ana ocağına ateş düştü

Şehit polis Ahmet Çam'ın annesinin oturduğu Çubuk'un Atatürk Mahallesi, Şehit Mehmet Ata Caddesi üzerinde bulunan evi, taziyeye gelenlerle dolup taştı. Dev Türk bayraklarının asıldığı şehit evinde ağıtlar yükselirken, ilçede büyük acı yaşandı. Şehit Polis Ahmet Çam'ın, eşi Emine, kızları 12 yaşındaki Sema Nur, 8 yaşındaki Beyza ve 1 yaşındaki oğlu Ali Eymen ile Van'da oturdukları öğrenildi. Babasını küçük yaşta kaybeden ve görev süresin dolmasına az bir zaman kaldığı öğrenilen şehit polis Ahmet Çam'ın naaşı, yarın önce annesinin oturduğu evinin önüne getirilecek, helallik alındıktan sonra Merkez Cami Kebir'de kılınacak cenaze namazından sonra Merkez Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Şehit polis Ahmet Çam için ilçenin bütün camilerinde sela verildi. Türkiye'nin en çok şehit veren ilçelerinden biri olan Çubuk'ta şehit sayısı 2'si polis, 61'i er ve erbaş olmak üzere 63'e yükseldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber