Sağlık Müdürü'nün taciz kabusu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Kasım 2006 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ve ailesinin hayatı, bir tacizcinin tehditleri ve hakaretleri yüzünden kabusa döndü. Polis, Taş Ailesi'ni rahatsız eden kişiyi yakalamak için alarma geçti.

Taş ailesini zaman zaman telefonla arayan bir erkeğin, hakaret yağdırıp ölüm tehditleri savurduğu, bazen de bilgisayar çıktılı imzasız mektuplar gönderdiği belirtildi. Kendisine ve aile bireylerine sürekli hakaret ve sözlü tacizde bulunulduğunu söyleyen İl Sağlık Müdürü Taş, ?Aile düzenimiz bozuldu? diyerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Ağza alınmayacak küfürler içeren imzasız mektuplar aldığını belirten Taş'ı ve ailesini rahatsız eden kişinin bulunması için mektuplar incelemeye alındı. Denizli merkez PTT'den gönderildiği anlaşılan mektupların zarflarındaki parmak izinin araştırılacağı, tükürükle DNA incelemesi yapılarak tacizcinin bulunmasına çalışılacağı kaydedildi.

Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, tacizciyi yakalamak için seferber olunduğunu belirterek, ?Mektupların ve zarfların incelenmesi için ilgili birimlere gönderdik. Buradan elde edilecke parmak izi ve DNA örnekleri bizi kısa sürede tacizciye götürecek. Bir ailenin hayatını zindan etmenin cezasını tacizci çekecek. Evimize gelen mektupları açamaz olduk. Her telefon çaldığında panik yaşıyoruz. Şüphelendiğim bir kişi var ama, kesin sonuç için DNA sonuçları ile parmak izlerinin tespit edilmesi gerekiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber