Pegasus'ta hedef ucuz fiyatla daha çok yolcu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2006 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Yenilikçi ve uygun fiyatlarla seyahat hizmeti sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Sabancı, Erzurum'da düzenlenen toplantıda, hava yolu seyahatinde yurt dışında uygulanan formülleri Türkiye'de uyarlayarak halka düşük fiyatlardan hava yoluyla seyahat etme imkanı sunduklarını söyledi.

Toplam bin 500 acentesiyle hizmet veren firmalarının 1 Kasım 2005'ten bu yana 1 milyon 500 bin yolcu taşıdığına dikkat çeken Sabancı, "Düşük fiyatlarla çok daha fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca misafirlerimizin memnuniyeti için tüm personelimiz azami çabayı sarf ediyor. Özellikle uçakların kalkış saatlerine çok dikkat ediyoruz. Eğer uçak 3 saatten fazla rötar yaparsa bunun bizden kaynaklandığı kabul ediyor ve yolcularımızı ücretsiz taşıyoruz. Yalnızca 3 kez bizden kaynaklanan nedenlerle uçağımız rötar yaptı ve misafirlerimizi ücretsiz taşıdık. Yenilikçi ve uygun fiyatla seyahat hizmeti sunmak için çalışıyoruz"dedi.

Sabancı, kış döneminde Erzurum-İstanbul arasında karşılıklı seferlerin başlatıldığını da belirterek, "Geçen yıl 55 YTL'den başlayan bilet fiyatlarını 25 YTL'ye indirik" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber