Erdoğan konuştu, Orgeneral Akar gözyaşlarını tutamadı

Erdoğan, konuşması sırasında, teröristlerle girilen mücadelede gözünü kaybeden Yüzbaşı Necmettin Tetik ile aralarında geçen telefon görüşmesini anlattı. Kameralar o anda Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a çevrilmişti ki, Akar'ın bu konuşmalar karşısında gözlerinin dolduğu görüldü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2016 23:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan konuştu, Orgeneral Akar gözyaşlarını tutamadı

İŞTE AKAR'I DUYGULANDIRAN KONUŞMA

İki gün önce Genelkurmay Başkanım ile biraradaydık. Gazetelerde bir resim çıkmıştı: Binbaşı Necmettin. Binbaşı Necmettin, üşüyen yavruyu kendi avuçlarından, o ruhundan gelen sıcak buhar ile ısıtmaya çalışıyordu. Ondan bir müddet sonra gözlerinden yaralandı, GATA'ya getirdiler. GATA'da kendisiyle komutanımız bir görüşme yaptı. Kendisine 'Hadi kırsala' deyince de emriniz olur komutanım dedi.

Bana bunu anlatınca 'Telefonu var mı komutanım." dedim, 'Hemen bağlayalım" dedi. Ben de kendisini telefonla aradım. Yarın da inşallah ziyaretine gideceğim. Muhabbetimizi yaptık, 'Bak komutanın seni kırsalda bekliyor.' dedim. 'Emri olur' dedi. İşte şehadete iman, şehadete koşmak budur. Çanakkale'de yedi düvele karşı koyan inanç işte budur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber