Hırsızlar okulu ateşe verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2006 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KANTİNDEN HIRSIZLIK YAPAN VE MÜDÜRÜN ODASINA GİREN ZANLILAR, GÜVENLİK KAMERASINI GÖRÜNCE SİSTEM ODASINI VE BİLGİSAYARLARI ATEŞE VERDİ

Bursa'da bir okula hırsızlık yapmak amacıyla giren kimliği belirsiz kişiler, güvenlik kameralarını fark edince okulu ateşe verdi. Güvenlik kamerasının sistemleri ve 3 bilgisayar kullanılamaz hale gelirken, büyüyen yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi'ne giren kimliği belirsiz şahıslar, önce okul kantininden 300 YTL çaldı. Daha sonra 2 müdür muavinin odasının kapısını kıran zanlılar, okulda çalacak eşya aradıkları sırada, güvenlik kameralarını fark etti. Paniğe kapılan zanlılar iz bırakmamak için okulun santral odasındaki bilgisayarları ateşe verip kaçtı. Devriye görevi yapan polisler, santral odasından dışarı çıkan alevleri fark edip durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yangını daha fazla büyümeden söndürdü. Okul Müdürü Halil Aydemir de hemen okula koştu. Yangında 3 bilgisayar ve güvenlik kamerasının sistemleri kullanılmaz hale gelirken, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün kriminal ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Hırsızların diz üstü bilgisayarları almaması ise dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber