Giresun'da tartıştığı cami imamını silahla yaraladı

Giresun'un Eynesil İlçesi Kösemen Köyü'nde imam Cemil Çoban ile tartışan 68 yaşındaki Hamdi Gülenç, tabancayla çevreye ateş açtı. Tartışmayı önlemeye çalışırken kurşuna hedef olan 58 yaşındaki Ali Osman Arslan olay yerinde hayatını kaybetti, imam Çoban ise ayağından yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Haziran 2016 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun'da tartıştığı cami imamını silahla yaraladı

Olay dün gece teravi namazı sonrasında caminin yanında bulunan imam Cemil Çoban'ın evinin bahçesinde meydana geldi. Köylülerle sohbet eden imam Cemil Çoban ile Hamdi Gülenç arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Köy sakinlerinden Ali Osman Arslan, Gülenç ve Çoban'ı sakinleştirmek için müdahale etti. Ancak tartışma büyüyünce, Hamdi Gülenç belinden çıkardığı tabancayla etrafa ateş açtı. Merminin isabet ettiği Ali Osman Arslan olay yerinde hayatını kaybetti, imam Cemil Çoban ise ayağından yaralandı.

İmam Cemil Çoban, Görele Dr. Ergün Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında kaçan Hamdi Gülenç ise, jandarma ekiplerince bir yakının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Gülenç, jandarmadaki ifadesinin ardından Görele İlçe Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber