Şehit er Orkun Alparslan, Aydın'da toprağa verildi

Mardin'de, terör örgütü PKK mensuplarınca Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan, memleketi Aydın'da toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2016 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit er Orkun Alparslan, Aydın'da toprağa verildi

Mardin'de, terör örgütü PKK mensuplarınca Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığı'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma er Orkun Alparslan, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

Askeri helikopterle Aydın'a nakledilen şehidin naaşı, karayoluyla Efeler ilçesindeki Bey Camisi'ne getirildi.

Cenaze namazında gözyaşı döken şehidin annesi Feray Alparslan ve nişanlısı İnanç Dolduran, yakınları tarafından sakinleştirildi. Cezaevinde bulunan şehidin babası Süleyman Alparslan ise özel izinle katıldığı cenaze namazında şehit oğlu için dua etti.

Şehidin cenazesi kılınan namazın ardından Adnan Menderes Bulvarı'ndan bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber