Erdoğan: Benim bulunduğum yeri bombaladılar

Cumhurbaşkanı Atatürk Havalimanı'na geldi. Şunları söyledi: Ben Marmaris'teydim, ayrıldım. Ayrıldığım yeri bombalamışlar. Yaptıkları iş bu. Devletin istihbarat kurumlarını, Başbakanlığı bombaladılar. Genel sekreterimi alıp götürdüler.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2016 04:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Benim bulunduğum yeri bombaladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'a geldi. Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.30'da uçakla İstanbul'a geldi.

Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Bu sırada makam aracından çıkan Erdoğan, vatandaşlarla bir süre selamlaştı.


İşte Erdoğan'ın açıklamaları

Öğleden sonra bir hareketlilik silahlı kuvvetlerin içinde mevcuttu. Bir azınlık ne yazıkki, ülkemizin birliğine bütünlüğüne hazmedemeyen bu grup paralel Devlet yapılanmasının ta kendisiydi. 40 yıllık bu grup her yerde kendisine yer bulmuştu. Her kılığa girmişti. Bu hareket ihanet hareketiydi. Bunun bedelini çok ağır ödeyecekler.

Biz buraya kefenimizle yola çıktık. Her olanda hayır vardır. Bu hareket, Allah'ın bize bir lütfu. Bu sayede bu kalkışma silahlı kuvvetlerin temizlenmesine ikan verecektir. YAŞ öncesinde böyle bir adım atılması manidardır. Birileri bunu tahmin ediyordu. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, yeni Türkiye'nin davranış biçimi bellidir. Bu havalimanı daha önce DAEŞ militanlarının saldırısına uğramıştı. Şimdi de paralel yapı elemanlarının saldırısına uğruyor. Biz F16'rı niye aldık. Bu terör örgütü şebekesi buraya sivil uçakların inmesine bile izin vermiyorlar. Ben Marmaris'teydim, ayrıldım. Ayrıldığım yeri bombalamışlar. Yaptıkları iş bu. Devletin istihbarat kurumlarını, Başbakanlığı bombaladılar. Genel sekreterimi alıp götürdüler.

Askerler sizler bizim Mehmetçiğimizsiniz. Bu silahlar size bu millet tarafından verildi. bu silahları millete doğrultursanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bir çok yerde tutuklamalar başladı. Ordumuz temizdir, leke getirenler, silahlı kuvvetlerin geleceğini mahveder. Operasyona başladık. Devam ediyoruz. Bunların bir silahlı örgüt olduğu ortaya çıktı mı, çıktı.

Bir kısım medya, ordu duruma el koydu diyor, bunlar azınlıktır. Bizler görevimizin başındayız. İşgalcilere ülkemizi asla bırakmayacağız. Sonu iyi olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber